zeljan saric je napisao/la:
zanima me zašto se ne spominjem kako prometnici imaju dodatak za nejednakosmjenski rad i to od 15 posto, a rade turnus, znam za prometnike od rasp. Jarmina do tovarnik. Zna li neko zašto,a u reflektoru se falimo mi kao 5 + 5 HVALA
Prvo isprika za kašnjenje odgovora, no vjerojatno ćeš, Željane, razumjeti da je trebalo nešto vremena da provjerimo o čemu se radi. Pa tako postoji više faktora koji su doveli do ove zabune. Pokušat ću pojasniti ukratko i nekim redom.
1.
Prometnici
NEMAJU dodatak za nejednakomjerni smjenski rad u nikakvom iznosu, a pogotovu ne 15 %
2.
Točno je da ima na listama piše "nednakomjerni smjenski rad 15%", međutim to nema veze s nejednakomjernim smjenskim radom, nego zbog ograničenja u informatičkoj podršci službe za obračun plaća (nepostojanje dovoljnog broja šifri i oznaka za razne dodatke i odbitke) upotrijebili su šifru "nejednakomjerni smjeniski rad" za nešto drugo (niže ću objasniti za što). Takvo to se u prošlosti i nama događalo. Sjetit ćemo se svi famozne šifre "drvo-sindikat" koja se upotrebljavala za bilo koju zabranu koja ponekad nije imala veza sa sindikatom a gotovo nikad s drvima (uglavnom neke kupovine i sl.)
3.
U Kolektivnom ugovoru HŽ-infrastrukture u odnosu na Kolektivni ugovor HŽ-vuče vlakova postoji jedna bitna razlika oko obračuna sati. Naime, dok u HŽ-vuči vlakova, svi sati - bez obzira kako ostvareni, ulaze u mjesečni fond, u
HŽ-infrastruktri sati primopredaje,lječničkog prgleda, škole i sl. ne ulaze u normu i oni se plaćaju posebno uvećano 15%. Dale, tamo gdje si pročitao da kolegama prometnicima piše "nejednakomjerni smjenski rad" radi se o tim satima koji njima, za razliku od nas, ne ulaze u normu, a koje su proveli na poslu. Drugim riječima, oni odrade normu, a ovo im se dodatno plaća. Kod nas škola, smjene, liječnički i sl., ulaze u normu pa tako uglavnom donesu i pokoji prekovremeni sat koji se plaća uvećano 50%. Uglavnom, oni su kod nas uračunati u izračun potrebe ljudi i na osnovu njih, zato što su uračunati u normu, veći je i broj potrebnih strojovođa za vozni red.