POČETNA STRANICA Sindikata strojovođa hrvatske   O NAMA (Povijest; Statut; Ustroj; SSH international)   INFO (Novosti; Iz medija, On line info, Sms info, Sindikalna scena&)   STRUKA (Zakoni; Pravilnici; Upute; Kolektivni ugovor&)   PARLAONICA (Forum 
lanova i prijatelja SSH)   KONTAKT (Kontakt informacije o uredima i aktivistima SSH)
Božićna i novogodišnja čestitka
Objavljeno :25 12 2018
Strojovoď¿½e su uvijek naprijed!
Objavljeno :23 11 2018
Natječaj za posao
Objavljeno :27 09 2018
BoĹ¾ićna čestitka
Objavljeno :25 12 2017
DAN STROJOVOĐA HRVATSKE
Objavljeno :08 11 2017
MEĐUNARODNI DAN Ĺ½ENA
Objavljeno :08 03 2017
KREĆU PRVI KOLEKTIVNI PREGOVORI U JEDNOM ŽELJEZNIČKOM PODUZEĆU KOJE NIJE NASTALO PODJELOM BIVŠIH HRVATSKIH ŽELJEZNICA
Objavljeno :29 11 2016
Sud presudio: STANKA SE MORA VREMENSKI PROPISATI ILI DODATNO PLATITI
Objavljeno :04 10 2016
Prosvjed
Objavljeno :25 05 2016
KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON - OTPOR POSTAJE DUŽNOST!
Objavljeno :16 05 2016
SRETAN VAM PRAZNIK RADA
Objavljeno :01 05 2016
Uskršja čestitka
Objavljeno :24 03 2016
Čestitka
Objavljeno :24 12 2015
PREDSJEDNIK UPRAVE HŽ PUTNIČKOG PRIJEVOZA NEMA POJMA KOLIKO GRAD PREMA KOJEM JE UKINUO 75% VLAKOVA IMA STANOVNIKA - PROMAŠIO ČETIRI PUTA!!!
Objavljeno :20 12 2015
Dan SSH
Objavljeno :08 11 2015

KREDITI SVIH BANAKA NA JEDNOM MJESTU
progresso1.JPG
Poštovani članovi Sindikata strojovođa Hrvatske,
jedna od najčešće traženih usluga u sindikatima je pomoć pri realizaciji najpovoljnijih kredita. Do sada je kreditiranje bilo ograničeno na pojedinačne ponude banaka, često jednu ili dvije kreditne linije sa strogo definiranim uvjetima za realizaciju.

SSH je napravio iskorak kojim pomaže svojim članovima da kreditiranje riješe jednostavnije i brže, da imaju maksimalno široku ponudu banaka uz profesionalan i angažiran pristup osobnih kreditnih savjetnika.
Zbog toga Vam predstavljamo Progreso grupu d.o.o. - prvu licenciranu tvrtku za kreditno posredovanje u Hrvatskoj!

Progreso je prva licencirana tvrtka za kreditno posredovanje u Hrvatskoj, što je svim klijentima dodatna garancija na već visoko postavljene standarde u poslovanju firme. Progreso tako preuzima obvezu još detaljnije i transparentnije analize prilikom predlaganja rješenja klijentima, uz navođenje svih uključenih troškova, efektivne kamatne stope, objašnjenja klijentovih povećanih prava i obveza sukladno novom Zakonu o potrošačkom kreditranju.

Zašto Progreso?
• Pronaći ćemo Vam najbolji kredit na tržištu
Surađujemo sa vodećim bankama i uvijek smo u toku sa uvjetima svih banaka na tržištu. Najpovoljnije, najviše, najbrže...
• Uštedit ćemo Vam mnogo vremena
Ne morate uzimati godišnji da biste riješili svoj kredit. Mi ćemo posredovati i obaviti sve umjesto Vas u odabranoj banci.
• Pružit ćemo Vam uslugu kakvu zaslužujete
Mi znamo slušati, zato možemo i znamo pomoći. Naši educirani i licencirani kreditni savjetnici su angažiraniji i učinkovitiji.
• Besplatno ćemo Vas savjetovati
... pri odabiru gotovo svih kreditnih linija i proizvoda, jer proviziju ostvarujemo od partnera za čije proizvode posredujemo.

Bezbroj je opcija i kreditnih linija na tržištu...
Stvarna iskustva naših klijenata:
Saša J., 34g:
Gotovinskim kreditom od 30.000€ na 10g bez jamaca riješio sva stara dugovanja i «očistio» plaću
Sanja G., 30g:
Kupila novi stan kreditom na 30g uz akcijsku kamatu i najpovoljnije instrumente osiguranja
Ive J.B., 40g:
Hipotekarnim kreditom na 15g zatvorio nekoliko manjih kredita i ostatak uložio u posao
Josip G., 58g:
U matičnoj banci odbijen jer ga nisu mogli osigurati. Progreso mu je riješio kredit u istom tjednu.

Progreso posreduje u svim vrstama kredita za građane:
• gotovinski (nenamjenski) do 12 godina, do 30.000 eur
• hipotekarni (nenamjenski) do 20 godina, ovisno o vrijednosti hipoteke
• stambeni (namjenski) do 30 godina, do 250.000 eur (tu je pravi izbor najvažniji!)
• auto krediti i leasing

- Kamate ovise o odabranoj banci i kreditnoj liniji, a mi ćemo se potruditi da pronađemo najniže na tržištu!
- Mogući su reprogrami starih kredita, zatvaranje dugovanja po ostalim kreditnim obvezama...

Kako to izgleda u praksi?

1. Nakon dogovorenog termina (telefonski ili e-mailom) dolazite u Progreso na prvo savjetovanje i procjenu Vaše kreditne sposobnosti.
2. Obzirom na Vaše prezentirane želje i planove, a uzevši u obzir cijeli set podataka - "krvne slike" Vas kao zajmotražitelja predlažemo jedno ili više rješenja uz detaljno objašnjenje uvjeta, prava i obveza.
Dakle, odmah na prvom terminu je već moguće dobiti rješenje, formulare i pristupnice za odabranu banku, te uputu kako najbrže i najbezbolnije prikupiti ostalu dokumentaciju (pisma namjere ostalih banaka, razne potvrde, ovjere u računovodstvu itd.

3. Nakon kompletiranja, dokumentaciju vraćate u Progreso, gdje će ovlaštene osobe (nakon temeljite provjere) odmah odnijeti dokumente u poslovnicu banke gdje će se predmet (najbrže i najkvalitetnije) obraditi i odobriti.
4. Nakon odobrenja, u suradnji sa poslovnicom banke, obavještavamo Vas o terminu za potpis ugovora o kreditu i isplatu. Tom prilikom ponovno detaljno prolazite uvjete kredita i sve ostale faze sukladno propisanim procedurama Banke u kojima Progreso ne sudjeluje aktivno, već samo kao podrška.

Progreso ne sudjeluje u isplati novaca, potpisivanju ugovora niti na bilo koji način može vršiti uplate i isplate u ime klijenta i/ili banke. Poslovanje usklađeno sa Zakonom o potrošačkom kreditiranju.


Detaljnije o kreditnom posredovanju i Progreso grupi:
• Progreso - Kreditno posredovanje
• Progreso grupa - O nama

Kontakti
Za sve upite iz cijele Hrvatske kontaktirajte nas na naše fiksne ili mobilne telefone.
U procesu smo otvaranja regionalnih podružnica kako bi svojom uslugom bili dostupni i blizu mjesta Vašeg stanovanja...

ZAGREB i cijela Hrvatska
tel: 01/ 5552-620
mob1: 091/ 1111-474
mob2: 091/ 1111-475
fax: 01/ 5552-619

RIJEKA
mob: 091/ 1111-060

Doznajte još više; postavite upit, koristite naš Kreditni formular (upitnik):
www.progreso.hr
Budite u tijeku događaja na financijskom tržištu, postanite fan naše Facebook stranice: 'Progreso.hr - jer su mi moje financije važne'
www.facebook.com/progreso.hr


progresso2.JPG

SSH ON LINE INFO
«SSH ONLINE INFO» usluga je koju pruža WEB-portal Sindikata strojovođa Hrvatske u cilju bolje informiranosti i većeg protoka informacija. «SSH ONLINE INFO» namijenjen je isključivo članovima Sindikata strojovođa Hrvatske koji žele u miru vlastitog doma saznati iz prve ruke, a k tome još i vrlo brzo, sve informacije vezane uz rad Sindikata strojovođa Hrvatske i to u većoj količini i znatno detaljnije nego li se to može saznati s WEB-stranice SSH. Sistem rada usluge «SSH ONLINE INFO» vrlo je jednostavan i k tome sasvim besplatan, a sva se korespondencija obavlja putem e-maila. Da bi ste se prijavili za «SSH ONLINE INFO» dovoljno je popuniti on line formular, te ćete automatski biti upisani na mailing listu «SSH ONLINE INFO» što znači da ćete od tog trenutka primati e-mailove sa svježim obavijestima o aktivnostima sindikata, događanjima na Hrvatskim i europskim željeznicama i svime onime što dotiče probleme rada članova Sindikata strojovođa Hrvatske. Nadamo se da ćete biti zadovoljni kvalitetom i brzinom informacija koje će vam «SSH ONLINE INFO» pružiti.
 FORMULAR ZA UPIS

SSH SMS INFO
Sindikat strojovođa Hrvatske pokrenuo je informativni servis "SMS-info". Taj novi servis obuhvaćat će prijem vrlo važnih i kratkih obavijesti o aktivnostima Sindikata putem SMS-a. Glavna prednost ove usluge je brzina prijenosa značajnijih informacija što će povećati razinu pravovremene informiranosti članova.Ovaj servis mogu koristiti samo i isključivo članovi SSH.Ukoliko još niste dobili niti jedan SMS od SMS info, molimo Vas da pošaljete inicijalni SMS sadržaja: Ime, Prezime, Naziv podružnice Sindikata na broj 099 3113 422
.
Svjetska federacija transportnih radnikaEuropska federacija transportnih radnikaEuropska radnička konfederacijaUdruženje europskih sindikata strojovođaASLEF – Sindikat strojovođa Ujedinjenog kraljevstvaGDL – Sindikat strojovođa NjemačkeNLF – Sindikat strojovođa NorveškeSindikat strojevodij SlovenijeSindikat Mašinovođa - Strojovođa u FBiHNezavisni sindikat mašinovođa SrbijeMozdonyvezetök SzakszervezeteSindikat prometnika vlakova hrvatskeSindikat željezničara hrvatskeSindikat infrastrukture HŽŽeljeznice_netVLAKOVI.com
Ovo jloko.pnge web stranica Sindikata strojovođa Hrvatske – ali Sindikat strojovođa Hrvatske ste Vi. I zato mi želimo da ovo bude stranica koja radi za Vas i na koju možete biti ponosni. Stoga, molimo Vas, ako imate prijedlog za njeno unapređenje i poboljšanje, nemojte ga zadržati za sebe – podijelite ga s nama! Mi se uistinu zahvaljujemo na Vašim dobrim namjerama i konstruktivnim kritikama koje će te nam poslati na info(at)ssh.hr a kako bi ova stranica bila još bolja.
Sindikat strojovođa Hrvatske ne prikuplja niti obrađuje nikakve osobne podatke putem web stranice ili kolačića (cookie), a isti se mogu naći u vašem računalu zbog tehničkih razloga. Detaljnije na stranici: uvjeti korištenja