predstavimo se...

Možda želite napisati nešto o sebi ili saznati o drugima?
RSvlado
Postovi: 1
Pridružen/a: 03 srp 2010, 19:06

Re: predstavimo se...

Nepročitan post Postao/la RSvlado » 16 srp 2010, 02:00

Vrućina je nesnosna. U kući mjerim 31 stupanj i zbog toga ne mogu spavati pa sam pomislio prikratiti vrijeme da vam se predstavim.
Na ovaj forum me pozvao Dominik, a zovem se Vlado. Neki me znaju kao 3D modelara sa foruma zeljeznice.net. Nisam siguran da će te imati baš neke koristi od mene, ali tko zna... Inače sam sanjar - sanjam da ću barem još jednom za života vidjeti, čuti, omirisati, neku od velikih parnjača koje su vozile ovim prostorima. Ako me pitate o lokomotivama ja volim reći - parnjače su lokomotive, a sve druge su samo igračke :kul2
Dakle, pošto se bavim 3D modeliranjem i RailWorks simulatorom, sve što sam do sada napravio velikim dijelom se moram zahvaliti strojovođama. Želja mi je izmodelirati i osposobiti za vožnju u simulatoru što veći dio voznog parka HŽ-a pa se nadam da će mi se ovdje izaći u susret ponekim korisnim savjetom.

Eto, toliko za početak ;)
slika

tomo-ri
Postovi: 120
Pridružen/a: 10 kol 2010, 11:27
Lokacija: Rijeka
Kontakt:

Re: predstavimo se...

Nepročitan post Postao/la tomo-ri » 11 kol 2010, 09:07

Ime mi je Tomislav, živim u Rijeci, nemam direktne veze sa željeznicom (istina, pokojni stari je bio pregledač kola u Rijeci) ali zato guštam svaki trenutak koji mogu snimiti uz prugu. U vlastitoj kolekciji do sada preko 15.000 fotografija sa željezničkom tematikom! Kao i Vlado, volim željezničke simulatore ali ne radim svoje modele već tuđe prerađujem u vozni park sa ovih naših vjetrovitih prostora (za jedan simulator imam uglavnom sav vozni park HŽ-a).

I da parafraziram Vladu :mrgreen: : sve su elektre lokomotive ali samo je jedna 1061 :kul !
slika

slika

Dvije_duše
Postovi: 13
Pridružen/a: 15 ruj 2010, 12:24
Lokacija: Split

Re: predstavimo se...

Nepročitan post Postao/la Dvije_duše » 01 lis 2010, 15:55

ka i Tomo, fan san željeznice i vlakova.....ništa posebno niman za reć, možda i sam postavin koju sliku iz kolekcije. dotada san expert za šale i pošalice :beer
http://www.youtube.com/watch?v=zlcDxZr4 ... re=related najlipša dalmatinska pisma u izvedbi legende!

http://www.youtube.com/watch?v=empiGkmgtj8 najdražoj......

Odabrao Đelo Hadžiselimović

Odgovori