strojovođe bikeri
Re: strojovođe bikeri
Još uvijek stojim kod quada, i to s razlogom (a razlog obično košta oko 5 kunića po komadu, pa tako puno, puno puta...)....meni su ga preporučili moji prijatelji Karlo i Marijan
------------------------------------------------
Kristina died. Long live Isolda!
-
- Član SSH
quad je četverokotačno smetalo na cesti... , max skuter jedina opcija.
Baca...pa di bi ja ođe vozia quada...po blatu...zaboravio si kako je Slavonija ravna..
Baca...pa di bi ja ođe vozia quada...po blatu...zaboravio si kako je Slavonija ravna..
Ako ne treba jesti u dva ujutro...čemu onda svijetlo u hladnjaku ???
-
Onda YamahaT-Max 500!!!!410 exp wrote:joooj ma Beverly mi se nesviđa nikako....yamaha možda ili kymco..
Kotači su sada 15",kočnice OK(3 diska)!!!
Ride to live,live to ride!
-
- Site Admin
de pitaj todorovića ša vozi... ima neku prcalicu, a jedva ga mimoišao autom na 150...
Etno kuća
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
-
- Član SSH
uf...t max...79.900,00 kn..previše brate..ali je zvjerka..moram priznati
a šta kažeš na ovoga.... http://yamaha-motor.hr/proizvodi/8/x-max-250/
a šta kažeš na ovoga.... http://yamaha-motor.hr/proizvodi/8/x-max-250/
-
što ću na susretima tamo je hrpa muških u kožnim hlačicama i prslučićima koji se nakon 5 pive počmu grlit i povraćat . po gradu je zato zakon vozit se jer ako padneš možeš ići doma tramvajem i nisam pao na zebri nego metar do dva prije nje . eto sad znaš točnije i od sutra su na motoru čelične šipke pa ću zebrama j.... mamu. pozdrav pevecu.Drazen Kaksa wrote:E V-strom,da se malo više krećeš po susretima možda bi se i sretali ali izgleda da si se ti istrgao ženi sa lanca ko čuko pa do prve zebre op op i ode motorin u k....!!!! He he,,,,,v-strom wrote:YAMAHI JE *GAZDARICA* NA MOTOR MONTIRALA LANAC KO ĆUKI TAKO DA SE MOŽE VOZIT SAMO U KRUG DOK SE NE ZAPETLJA A ONDA BAY , BAY , NEMA VIŠE MOTORA ZA DUŽI PERIOD TAKO DA ON TEŠKO DA ĆE IĆ NEKUD. NJEGOV DOMET TI JE ODVEST SE NA PIVU ISPRED DUĆANA AL NE DALJE OD 50 METARA.
Čuvaj se ovih egzotičnih životinjica ,dobro da nisi na slona naletio!!!!!
Pooozzzz gradski bikeru,,,,
kupi tomos automatik s pedalama to je motor za tebe , spor i lagan da ne strgaš tu veliku tikvu a umjesto kacige možeš nosit dječiju pelenu na glavi pa ćeš izgledat ko ruski tenkist . ono što ti nudi lenk je preopasno zamisli da naglo zakočiš pa ti tikva sjebe težište i prevali te u korito .auuu sramote. pozdrav 410 teretnom.410 exp wrote:aj sad jedno ozbiljno pitanje...al samo za bikere...planiram uzeti max-scooter 250-500 kubika, naravno novi...eh sad iz vašeg iskustva...što se može preporučiti, naravno uloženo-dobiveno, iliti best buy... ??
samo ozbiljne ponude prihvaćam
-
- Član SSH
bem ti al me sprdate.......ufff
neka neka...doće i moja yamaha na red...
neka neka...doće i moja yamaha na red...
Skloniji sam predložiti da si napraviš kacigu od bubnja od mješalice....taman je negdje veličinom tu negdje, a i malo je tvrđa od pelene koja može doći iznutra kao izolacija...
-
- Član SSH
pa zar i ti sine brute....bacaxxl wrote:Skloniji sam predložiti da si napraviš kacigu od bubnja od mješalice....taman je negdje veličinom tu negdje, a i malo je tvrđa od pelene koja može doći iznutra kao izolacija...
Tko će kome ako ne svoj svome...a sad malo ozbiljnije: neki moj tip motora a da nije skuter (osobno ih baš i ne volim) je nešto ala Yamaha virago, nije čudo skupa, 250 ili 535 kubika, i lijepo izgleda...slične modele nudi dosta japanaca.
-
što ću na susretima tamo je hrpa muških u kožnim hlačicama i prslučićima koji se nakon 5 pive počmu grlit i povraćat . po gradu je zato zakon vozit se jer ako padneš možeš ići doma tramvajem i nisam pao na zebri nego metar do dva prije nje . eto sad znaš točnije i od sutra su na motoru čelične šipke pa ću zebrama j.... mamu. pozdrav pevecu.[/quote]
He,he,,,
a Višnji???
Pooozzzz Strom!!!!
He,he,,,
a Višnji???
Pooozzzz Strom!!!!
-
Moto susret se dogovara za 17-20. rujan 2010.g. na Murteru u našem odmaralištu !!
O svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni. Vidjeti ćemo se još (neki) na druženju 03. rujna pa me potražite koga interesira više da se dogovorimo,
Pooozzzz.......
O svemu ćete biti na vrijeme obaviješteni. Vidjeti ćemo se još (neki) na druženju 03. rujna pa me potražite koga interesira više da se dogovorimo,
Pooozzzz.......
-
DOGOVORENO
Druženje bikera na Murteru 08,-09.rujna 2010.god.!!!!!
Kotizacija 200,00 kn (08. ručak ,večera,noćenje-09 doručak,ručak...)
Informacije kod svojih povjerenika!!!!
Druženje bikera na Murteru 08,-09.rujna 2010.god.!!!!!
Kotizacija 200,00 kn (08. ručak ,večera,noćenje-09 doručak,ručak...)
Informacije kod svojih povjerenika!!!!