predstavimo se...
-
- Član SSH
predstavimo se...
ja sam vjerujem već poznat svakome 410 exp....strojovođa u Vinkovcima
mrzim nepravdu i licemjerje.,...poštivam svakog...ali nemoj da mi diraš u Strojovođe,,,i se bu dobre...
mrzim nepravdu i licemjerje.,...poštivam svakog...ali nemoj da mi diraš u Strojovođe,,,i se bu dobre...
Ako ne treba jesti u dva ujutro...čemu onda svijetlo u hladnjaku ???
Re: predstavimo se...
Pozdrav iz Nisa ja sam strojovodja u Nisu,inace clan nekih foruma zeleznice jos negde pa se sa nekima i otuda znam,a poseban pozdrav prijateljima,Antu,410,i Slavonskom Brodu,Vinkovcima,Osijeku
Pozdrav svima. Strojovođa sam u Zagrebu. Ime V46-002 uzeo sam od Mađarske el. manevre koju sam vozio dok je bila u Zagrebu.
Pozdrav
Pozdrav svima! Zovem se Franjo Rogina i strojovođa sam iz Varaždina, gdje readim kao nadzornik vuče.Želio bih pozraviti sve kolege u Kninu, Pločama, Ogulinu, Vinkovcima, gje sam bio na ispomaganju.
A kad je to Mađarska manevra bila u Zagrebu
Pozdrav svima strojovođama, pogotovo onima koje ja znam i koje zanju mene
Zovem se Tomislav,već me 25 godina dragi Bog drži na životu.Dolazim iz Osijeka.Od svoje 5.godine pratim vlakove, s obzirom da sam blizu stajališta Vodovod (neki znaju kolko blizu). Od nedavno se bavim i fotografijom i do sada imam ( zaključno s 20.2.2010.) 4546 fotki. Najviše su mi za oko zapele elektre, mada ni u dizelu nema nikaj lošega. Ne znam kaj da još velim, ak nekog nekaj zanima nek lepo pita.
Eh da da se slikovito predstavim ;
Zovem se Tomislav,već me 25 godina dragi Bog drži na životu.Dolazim iz Osijeka.Od svoje 5.godine pratim vlakove, s obzirom da sam blizu stajališta Vodovod (neki znaju kolko blizu). Od nedavno se bavim i fotografijom i do sada imam ( zaključno s 20.2.2010.) 4546 fotki. Najviše su mi za oko zapele elektre, mada ni u dizelu nema nikaj lošega. Ne znam kaj da još velim, ak nekog nekaj zanima nek lepo pita.
Eh da da se slikovito predstavim ;
Nema ljepšeg doživljaja u mom životu, od onog kad sam na vlastitoj koži osjetio ampere 1141 308 !
Zovem se Zlatko,skoro ću navršiti 26 ljeta ,iz Zagreba,volim fotkati vlakove i putovati kad za to ima prilike,pogotovo u upravljačnici neke od lokomotiva .Neki me znaju sa drugih foruma,a neki su me i upoznali.
Od malih nogu sam ljubitelj vlakova.Djed je bio ložač 40 godina na parnjačama,baka je prodavala karte i možda otuda ljubav prema željeznici.Sa fotkanjem sam počeo prije nekih godinu i pol i u arhivi imam oko 3000 fotografija i 70-ak filmića,sve napravljeno mojim vjernim Sonyjem DSC-W130 iako se sad i ukazala potreba za kupnjom nečeg boljega.
Nadam se da su fotke dobre,a potrudit ću se da budu i bolje.
Eto toliko od mene.
Pozdrav.
Od malih nogu sam ljubitelj vlakova.Djed je bio ložač 40 godina na parnjačama,baka je prodavala karte i možda otuda ljubav prema željeznici.Sa fotkanjem sam počeo prije nekih godinu i pol i u arhivi imam oko 3000 fotografija i 70-ak filmića,sve napravljeno mojim vjernim Sonyjem DSC-W130 iako se sad i ukazala potreba za kupnjom nečeg boljega.
Nadam se da su fotke dobre,a potrudit ću se da budu i bolje.
Eto toliko od mene.
Pozdrav.
Polovicom 80-etih čini mi se.grga wrote:A kad je to Mađarska manevra bila u Zagrebu
Pokojni Lisak (kugla) je bil glavni majstor za izluđivanje instruktora i mađara
Zovem se Anto Perković Tunjo i strojovođa sam u Kninu od 1996 g. Pozdrav za sve dobronamjerne članove foruma
Last edited by tunjo on 05 Mar 2010, 20:40, edited 1 time in total.
Ja Ivica Čičak, strojovođa Vinkovci, 185 cm, 95 kg, oci smede, kose nema, plocice na stomaku dobre samo mi fuge popucale, porijeklom sa šešlija, ....jel dobro
Pamćenje je vještina, a zaboravljanje je umjetnost.
Pozdrav svim znanim i neznanim Labudima
-
- Site Admin
oooo labude, jes to ti ?
Etno kuća
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
jesi Labud a tko bi drugi
Manevra je dopremljena 17.02.1986. i bila je mjesec dana. Sa njom smo vozili na tranziti i za Dobovu na prijevozu.grga wrote:A kad je to Mađarska manevra bila u Zagrebu
Pozdrav
Ali se još nisi predstaviov46-002 wrote:Pozdrav svima. Strojovođa sam u Zagrebu. Ime V46-002 uzeo sam od Mađarske el. manevre koju sam vozio dok je bila u Zagrebu.