Prijatelju moj,ja kad bih umeo sa photoshopom,prvo bih sebe smanjio410 exp wrote:bem ti miša....stajs....pa prvo me malo sredi u photoshop-u prije neg me uploadaš....
ovak izgledam debelo.... , a baš nisam ....idemo dalje ...štas čeka ??
Niske masinovodje u poseti kolegama u Hrvatskoj !!!!!!!!!!!
Re: Niske masinovodje u poseti kolegama u Hrvatskoj !!!!!!!!
Jer ovo je mojih pet minuta a pred tobom stoji zivot cijeli ...
Desetak minuta pre ugovorenog termina,u restoran je uleteo nas turisticki vodic kroz Zagreb, koga smo doduse znali sa neta,ali konacno smo imali tu cast da licno upoznamo legendu koridora X ...
Posle upoznavanja ekipe sa g-dinom Lenkom,otisli smo do Vuce vlakova na jos jednu kaficu ,u restoranu tik uz samu lozionu...
a u iscekivanju,jos jednog vodica,inace zive enciklopedije Hrvatskih zeljeznica,Marijana Stancica,iskoristili smo priliku za par fotografija uz Francuza i Madjara ...
naravno,tu su i nasi dispeceri ...
a u iscekivanju,jos jednog vodica,inace zive enciklopedije Hrvatskih zeljeznica,Marijana Stancica,iskoristili smo priliku za par fotografija uz Francuza i Madjara ...
naravno,tu su i nasi dispeceri ...
Prva destinacija koju smo pozeleli da vidimo je TZV " Gredelj ". Naravno,kada imas Marijana Stancica uza se ,sva vrata su ti otvorena i dovoljan je bio samo jedan telefonski poziv da nas ta ugledna kompanija ,prihvati kao drage goste.Ljubazni domacini su nas jedino zamolili ,da iz objektivnih razloga izbegnemo bilo kakvo fotografisanje u tvornici,sto smo u potpunosti ispostovali.Prosli smo skoro ceo Gredelj,uzduz i popreko i bili frapirani onim sto smo videli. Sasvim sam siguran da ce za par meseci,postati vodeca kompanija u ovom delu Evrope oko remonta zeleznickih vozila.Prosli smo halu gde se remontuju dizel vucna vozila ( videli nasu 661-143 koja je tada bila u zavrsnoj fazi ), halu gde se remontuju EVV i jos mnogo toga.Ljubazni domacin,g-din Marijan Markulin,nas je prakticno proveo kroz iglene usi Gredelja i strpljivo odgovarao na sva nasa pitanja.Na kraju posete,insistirao je na dorucku u fabrickom restoranu,sto mi ( narocito Romeo ) nikako nismo mogli da odbijemo . Da zivot pise romane,pokazalo se za trpezarijskim stolom ,gde smo naleteli na naseg prijatelja i forumasa , Slavena Bacica ( bacaxxl ), masinovodju iz Knina , koji je imao tu cast da prvi dobije majicu,poklon naseg sindikata dragim prijateljima i domacinima U Hrvatskoj !!!!
-
I dalje nemoj samo reći ITD.Hoćemo još
Šta je bolje od Red Bulla.Red pršuta i red sira.
-
- Site Admin
ovo je gore od meksičkih sapunica....
Etno kuća
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
------------------------------------------------
Kristina died. Long live Isolda!
Kristina died. Long live Isolda!
immaš li ti kakvu špagu u filmskoj indusrtiji da Stajsa predložimo za režisera sapunica, uspjeh zagarantiranAndre Lenk wrote:ovo je gore od meksičkih sapunica....
Sledeca destinacija je RK ... Posle desetominutne voznje kolima,evo nas na licu mesta ...
Posebno nas je zanimala ova lokomotiva ...
i posto smo je detaljno procesljali,
pala je fotka za uspomenu i dugo secanje
a evo i njegovog velicanstva,nagibnog ...
Posebno nas je zanimala ova lokomotiva ...
i posto smo je detaljno procesljali,
pala je fotka za uspomenu i dugo secanje
a evo i njegovog velicanstva,nagibnog ...
idemo u halu gde se obavljaju pregledi i opravke dizel vucnih vozila . Marijan uvek na celu ...
ostali su tik par koraka iza njega ...
potke lokomotiva koje su se tamo zatekle ...
ostali su tik par koraka iza njega ...
potke lokomotiva koje su se tamo zatekle ...
puno je materijala sa RK,ali mi idemo dalje i sledeca destinacija je povratak u Vucu vlakova , opet restoran "Anamarija " gde smo uz kaficu procaskali sa kolegama ...
a nakon zavrsenog sastanka predsednistva SSH , navraca i nas veliki prijatelj iz Broda , Anto Dankic ...
a nakon zavrsenog sastanka predsednistva SSH , navraca i nas veliki prijatelj iz Broda , Anto Dankic ...
Posle par sati ccaskanja,domacini su nas odveli na rucak u jedan restoran zanimljivog imena " Gladne oci " . Tu smo imali cast da upoznamo predsednika sindikata strojovodja Hrvatske Nenu Mrgana i evo par slika sa lica mesta ...
Stajs bi mogao da bude neki Hoze u tim Spanskim sapunicama.
Prema unapred utvrdjenom protokolu , sledi nam put u srediste Bjelovorsko - Bilogorske zupanije i to vlakom ,ali plan se menja i put Bjelovara krecemo autom ...
nas vozac,licno,predsednik SSH ...
i posla pola sata voznje , pokazivac za pravac nam pokazuje da treba skrenuti sa glavnog puta
nas vozac,licno,predsednik SSH ...
i posla pola sata voznje , pokazivac za pravac nam pokazuje da treba skrenuti sa glavnog puta