Vagon u dnu slike govori da ovi privredni giganti jos uvek koriste usluge zeleznice ...

romeo_nis wrote:Stajs pravi si Pero Vragec iz Smogovaca znao sam da ces me nesto pomenuti sa slikom
Ma bilo je toliko dogodovstina sa njim i oko njega,te ozbiljno razmisljam da otvorim novu temu " Romeo U Hrvatskoj " !! Veruj mi da bi mnogo toga moglo da se napise ...410 exp wrote:romeo_nis wrote:Stajs pravi si Pero Vragec iz Smogovaca znao sam da ces me nesto pomenuti sa slikom
pa cjelo vrjeme čekam...kad ćeš na red romeo...sve nekako te stajs zaobilazi u putopisu....
Zlatko nije tip zavodnika poput Romea , Zlatko je tihi ubica a ovaj ...sto bi rekao Her Zika Pavlovic - Ludi Milojko !!!!!!!!!!410 exp wrote:he he hheeee.....a što je sa mojim frendom Zlatkom...njega slabo spominješ..
he he he...recimo kao ja....ddenzic wrote:šuti Romeo, status velikog zavodnika ne možeš dobiti tako lako,ali kad si ga već zaslužio budi ponosan na to.
da da brle baš kao ti (samo da ti ovo žena ne pročita inače si gotov)410 exp wrote:he he he...recimo kao ja....ddenzic wrote:šuti Romeo, status velikog zavodnika ne možeš dobiti tako lako,ali kad si ga već zaslužio budi ponosan na to.