Niske masinovodje u poseti kolegama u Hrvatskoj !!!!!!!!!!!
-
- Site Admin
Re: Niske masinovodje u poseti kolegama u Hrvatskoj !!!!!!!!
ima, samo oni tebe.....
Etno kuća
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
Stajs, pusti Lenka...on ne bi bio zadovoljan ni da su mu iznijeli pečenog mastodonta!Stajs wrote:Lenk,moram da demantujem tvoje reci koje si napisao u prethodnim postovima . Nama je u Koprivnici bilo prelepo,domacini nisu skrtarili u nicemu,tako da je ekipa gostiju iz Nisa prezadovoljna otisla iz srca Podravine. Ja imam sluha za tvoj smisao za humor,ali gde bas mene nadje ... U ime cetvoroclane ekipe iz NSM-a Nis , jos jednom se zahvaljujem svima u Zagrebu,Bjelovaru i Koprivnici na srdacnom i prijateljskom gostoprimstvu i nadam se da cete nam pruziti priliku da vam uzvratimo na isti nacin !!!!
------------------------------------------------
Kristina died. Long live Isolda!
Kristina died. Long live Isolda!
U Zagrebu,na kolodvoru,vec je cekao covek,koji ce nas provesti kroz Zagreb - Berislav Zilic,ziva enciklpoedija hrvatske istorije ...

a evo i nekoliko fotki sa Trga Bana Jelacica ...

a evo i nekoliko fotki sa Trga Bana Jelacica ...

Jer ovo je mojih pet minuta a pred tobom stoji zivot cijeli ...
I evo nas na Kaptol skveru ...( Hvala Daliboru Denzicu na edukaciji )

i pred zagrebackom katedralom ... ( Lenk kao okoreli agnostik nije ulazio unutar katedrale )

Na Markovom trgu ...

i pred Banskim dvorima ...

pred skupstinom grada Zagreba ...

i pred zagrebackom katedralom ... ( Lenk kao okoreli agnostik nije ulazio unutar katedrale )

Na Markovom trgu ...

i pred Banskim dvorima ...

pred skupstinom grada Zagreba ...

Sledeca destinacija je Strosmajerovo setaliste i evo nas pored biste Antuna Gustava Matosa ...

a zatim idemo do Gornjeg grada,odakle se pruza prekrasan pogled na ceo Zagreb ...

i na uspinjacu ...

a zatim idemo do Gornjeg grada,odakle se pruza prekrasan pogled na ceo Zagreb ...

i na uspinjacu ...

-
- Site Admin
kao, tobože, on zna di je to slikano?Stajs wrote:I evo nas na Kaptol skveru ...( Hvala Daliboru Denzicu na edukaciji )
jel? a koga si pitao jel ono Franjo Tuđman leži u grobu blaženog Alojzja Stepinca?Stajs wrote: ... ( Lenk kao okoreli agnostik nije ulazio unutar katedrale )...

Etno kuća
Andre Lenk wrote:kao, tobože, on zna di je to slikano?Stajs wrote:I evo nas na Kaptol skveru ...( Hvala Daliboru Denzicu na edukaciji )
jel? a koga si pitao jel ono Franjo Tuđman leži u grobu blaženog Alojzja Stepinca?Stajs wrote: ... ( Lenk kao okoreli agnostik nije ulazio unutar katedrale )...

Evo nas u uspinjaci ...

Dok ostali fotkaju,dvojac sa desne strane bi radije jedan gemist ili ozujsko ...

slika koja je inspirisla Juru Stublica da napise svoj cuveni hit " Cikago "...

Smogovci - made in Nis,tako su bar nam rekli svi koji su videli ovu sliku ...

(S)Mazalo ...

Dok ostali fotkaju,dvojac sa desne strane bi radije jedan gemist ili ozujsko ...

slika koja je inspirisla Juru Stublica da napise svoj cuveni hit " Cikago "...

Smogovci - made in Nis,tako su bar nam rekli svi koji su videli ovu sliku ...

(S)Mazalo ...

Put nas vodi do spomenika ...

cuvenog hrvatskog pesnika Petra Preradovica ...

i onda se jedan deo ekipe dao u potragu za nekom radnjom sa ribolovackim priborom a drugi deo je otisao do ...

i evo nas pred spomenikom Kralja Tomislava preko puta Glavnog kolodvora ...

posto je (S)Mazalo gabaritan i ima predispozicije za masinkog dispecera , mogao je da se slika sa Lenkom ...

cuvenog hrvatskog pesnika Petra Preradovica ...

i onda se jedan deo ekipe dao u potragu za nekom radnjom sa ribolovackim priborom a drugi deo je otisao do ...

i evo nas pred spomenikom Kralja Tomislava preko puta Glavnog kolodvora ...

posto je (S)Mazalo gabaritan i ima predispozicije za masinkog dispecera , mogao je da se slika sa Lenkom ...

Idemo na kolodvor i cekamo voz iz Bjelovara,kojim dolaze nas prtljag ...

a nas veliki svaler (S)Mazalo je stupio u akciju ( O tome ce Lenk vise,ako bude hteo ...)

jedna fotka pored makose sa kolegom Tihomirom Krznaricem iz VV Bjelovar ...

a nas veliki svaler (S)Mazalo je stupio u akciju ( O tome ce Lenk vise,ako bude hteo ...)

jedna fotka pored makose sa kolegom Tihomirom Krznaricem iz VV Bjelovar ...

-
- Site Admin
nesmeš tu mnogo da pričaš... razmenili su vizitke i čut će se za jedno 2-3g kad mala nebu pod zaštitom unicef-aStajs wrote: a nas veliki svaler (S)Mazalo je stupio u akciju ( O tome ce Lenk vise,ako bude hteo ...)
za sada prste sebi....

Etno kuća
Andre Lenk wrote:nesmeš tu mnogo da pričaš... razmenili su vizitke i čut će se za jedno 2-3g kad mala nebu pod zaštitom unicef-aStajs wrote: a nas veliki svaler (S)Mazalo je stupio u akciju ( O tome ce Lenk vise,ako bude hteo ...)
za sada prste sebi....
ima jedna narodna poslovica koja kaze :" Ne lipsi magare do zelene trave " . Prema svemu vidjenim,ostace samo slika za uspomenu i dugo secanje ...
idemo prema vuci vlakova i pored nas prolazi Brena 006 na nekoj teretnjari prema Vinkovcima ...

Popili smo kafu u "Anamariji " i nakon toga , evo nas u kancelariji masinskih dispecera u Zagrebu. Zanimljivo je da u jednoj smeni dezuraju tri dispecera za celu Hrvatsku,jedan je na koridoru X, drugi na koridoru V a treci za Rijecku i Kninsku prugu ( Ispravice me Lenk ako gresim , kao sto ce i napisati imena dispecera na sledecoj slici ) ...

Moja malenkost u Lenkovoj stolici i pogledajte zabrinutost na njegovom licu,dal ce izdrzati tezinu kolege iz Nisa...

i njegov osmeh olaksanja ...izdrzala je !!!!!!!

Popili smo kafu u "Anamariji " i nakon toga , evo nas u kancelariji masinskih dispecera u Zagrebu. Zanimljivo je da u jednoj smeni dezuraju tri dispecera za celu Hrvatsku,jedan je na koridoru X, drugi na koridoru V a treci za Rijecku i Kninsku prugu ( Ispravice me Lenk ako gresim , kao sto ce i napisati imena dispecera na sledecoj slici ) ...

Moja malenkost u Lenkovoj stolici i pogledajte zabrinutost na njegovom licu,dal ce izdrzati tezinu kolege iz Nisa...

i njegov osmeh olaksanja ...izdrzala je !!!!!!!

Posle desetominutnog caskanja u dispecerskom centru , prema protokolu posete ,cekala nas je oprostajna vecera u jednom malom ali prijatnom restoranu koji je specijalno za ovu priliku izabrao predsednik SSH , gospodin Neno Mrgan . Ne zeleci da remetimo opustajucu atmosferu koju smo osetili cim smo nogom krocili kroz vrata doticnog restorana , odlucili smo da ne slikamo i da te prijatne trenutke umesto na fotkama sacuvamo u uspomenama.Nemojte nam zameriti na tome,neke stvari smo ipak zeleli da zadrzimo samo za sebe !!!!!!!!!!!!!!
Posle par sati prijatnih trenutaka,doslo je vreme za rastanak !! Oprostili smo se najpre sa g-dinom Nenadom Mrganom,koji je krenuo put Rijeke uz obecanje da ce sigurno biti nas gost u Nisu a zatim nas je Lenk odvezao do ...

Tu se rastajemo sa njim i on nas predaje na odgovornost
istom onom liku koji nas je i dovezao u Zagreb ,g-dinu Peri Samardziji ( hvala nasim prijateljima u Slavonskom brodu sto su izasli u susret nasim zeljama ) ...

Pogled na displej koji nam pruza sve potrebne podatke o vlaku br.315 ...

Po dolasku voza,Zlatko i Romeo su otisli u lokomotivu da se jos jednom provozaju u Breni a ostatak ekipe se je smestio u vagon i zaspao kao klada a da voz jos nije krenuo iz Zagreba ...

Tu se rastajemo sa njim i on nas predaje na odgovornost

Pogled na displej koji nam pruza sve potrebne podatke o vlaku br.315 ...

Po dolasku voza,Zlatko i Romeo su otisli u lokomotivu da se jos jednom provozaju u Breni a ostatak ekipe se je smestio u vagon i zaspao kao klada a da voz jos nije krenuo iz Zagreba ...