radosti OVV-a
radosti OVV-a
Održavanje nam i nije neka stvar s kojom bi mogli se hvaliti negdje. A ni rekonstrukcije. kako objasniti da su na prvom snijegu sve novorekonstruirane 1141 poispadale dok su stare koliko-toliko normalno vozile? Dali ovi u održavanju nemaju s čim ili ne znaju ili i jedno i drugo? Ja to nikako ne reazumijem da ih snijeg furt iznenadi. Kad god padne.
-
- Član SSH
Re: Zimske radosti OVV-a
pa nije ih iznenadio snijeg, već ih nažalost NIJE niti iznenadilo to što su nam lokomotive u velikoj mjeri imobilizirane. Jučer sam imao priliku razgovarati sa umirovljenim kolegom, pa govori da je i prije se znalo desiti da neš rikne zbog snijega...ali ovo je danas katastrofa.
Nažalost puno kvarova otpada na sistem kočnice, koja je najvažnija stavka u pitanju sigurnosti.
Mislim da se trebamo ozbiljno pozabaviti sa održavanjem lokomotiva
Nažalost puno kvarova otpada na sistem kočnice, koja je najvažnija stavka u pitanju sigurnosti.
Mislim da se trebamo ozbiljno pozabaviti sa održavanjem lokomotiva
Ako ne treba jesti u dva ujutro...čemu onda svijetlo u hladnjaku ???
Drago mi je da je netko otvorio ovu temu, ali mišljenja sam da bi se ime same teme kroz dogledno vrijeme moglo promjeniti u recimo "Godišnje muke OVVa", jer kako je to već vrijeme prije pokazalo, ovv nema samo problema po zimi već i cijele godine, tj da budem precizniji mi osoblje imamo problema sa vučnim vozilima, odnosno sa neotklanjanjem kvarova, a ovv to riješava na naćin:"mi to ne znamo, ili mi ti to ne možemo popravit, šta si došao pa to u Osijeku trebaju popraviti" (barem kad se radi o macosama) i onda kad se otkaže vlak jer kvar nije otklonjen nastane cijela frka i panika.
Iskreno se nadam da nećemo samo mi pojedinci iz male bjelovarske vuče popunjavati ovu temu, nego da će i ostali kolege podijeliti svoja iskustva na ovu temu!!!
Iskreno se nadam da nećemo samo mi pojedinci iz male bjelovarske vuče popunjavati ovu temu, nego da će i ostali kolege podijeliti svoja iskustva na ovu temu!!!
-
- Site Admin
baš sam se pitao koliko će trebati da se javi "jedan" iz specijalne postrojbe "dati poso OVV-u"2041024 wrote:Iskreno se nadam da nećemo samo mi pojedinci iz male bjelovarske vuče popunjavati ovu temu, nego da će i ostali kolege podijeliti svoja iskustva na ovu temu!!!
ajmo đuro dvajstčetvorka, materijale napolje... da vidimo jel kriv OVV ili neki mali strojovođa...
Etno kuća
Tipična kuća sa isključenom strujom,vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.
-
- Site Admin
Etno kuća
-
- Član SSH
šta treba ugasiti mašinu ili ugasiti smjer :lool:
Ako ne treba jesti u dva ujutro...čemu onda svijetlo u hladnjaku ???
To namjerno nije napisano, nego je ostavljeno kao mogućnost izbora strojovođi šta da napravi!410 exp wrote:šta treba ugasiti mašinu ili ugasiti smjer :lool:
-
"Elitne postrojbe" ovakove probleme uglavnom rješavaju pozitivno!
Imam osjećaj,ponekad kad udjem u radionu u ZG.,da sam ušao u "pekaru",a ne u radionu gdje se "popravljaju" lok. (jer kad vide macosu da ulazi ,oni se prekreću od muke)Onda dolaze iz Gredelja itd itd...
Imam osjećaj,ponekad kad udjem u radionu u ZG.,da sam ušao u "pekaru",a ne u radionu gdje se "popravljaju" lok. (jer kad vide macosu da ulazi ,oni se prekreću od muke)Onda dolaze iz Gredelja itd itd...
Ride to live,live to ride!
Šalu na stranu, ali mišljenja sam da nam je održavanje palo na niske grane, što je nažalost u zadnje vrijeme rezultiralo većim željezničkim nesrećama, pa slijedom toga postavit ću ovo pitanje:
Da li se mi kao SSH nikako ne možemo oduprijeti konstantnom ne održavanju vučnih vozila, ili nam je sasvim svejedno što samim ulaskom u poluispravno vučno vozilo stavljamo kako svoj, tako i živote putnika u torbu, a dopisivanja sa OVVom kako smo imali za primjetiti ne daju nikakve rezultate? Zar bi se još trebao koji puta ponoviti sličaj sa Glavnoga da bi se nešto poduzelo?
Da li se mi kao SSH nikako ne možemo oduprijeti konstantnom ne održavanju vučnih vozila, ili nam je sasvim svejedno što samim ulaskom u poluispravno vučno vozilo stavljamo kako svoj, tako i živote putnika u torbu, a dopisivanja sa OVVom kako smo imali za primjetiti ne daju nikakve rezultate? Zar bi se još trebao koji puta ponoviti sličaj sa Glavnoga da bi se nešto poduzelo?
-
Možemo, onako kako ti radiš!2041024 wrote:Šalu na stranu, ali mišljenja sam da nam je održavanje palo na niske grane, što je nažalost u zadnje vrijeme rezultiralo većim željezničkim nesrećama, pa slijedom toga postavit ću ovo pitanje:
http://img717.imageshack.us/img717/8025/ovv.jpg
Šic iz prometa i to je rješenje!
Ride to live,live to ride!
-
- Site Admin
nakon zimskih radosti OVV-a počinju proljetno-ljetne...
nakon laganog povjetarca koji je podigao krov mađarske hale možemo očekivati lošije mađare ili pretjerujem?
nakon laganog povjetarca koji je podigao krov mađarske hale možemo očekivati lošije mađare ili pretjerujem?
Etno kuća
-
- Site Admin
Re: radosti OVV-a
što je čudno na ovoj 2063-007? inače remek djelo OVV pogona knin ?
Etno kuća
plavi reflektori...kako cool...
-
- Site Admin
plavi xenon by OVV...Z.E. wrote:plavi reflektori...kako cool...
Etno kuća
Sve normalno, karavela James Bond po novome ima i svjetla za vožnju nepravilnim kolosijekom!!!