Trude se već pola godina da ovo postane ponovo 2062 112. Još da imaju čime raditi, gdje bi im bio kraj?
o čemu ti pričaš? nije to skretnica to je to je vanjski rub bandaža...R. Vuckovic wrote:Ovo je katastrofa od jezička. Stvarno, dokle smo stigli.
Da, to je vanjski rub vjenca bandaža, ili ti imaš fotografiju bolje rezolucije.Andre Lenk wrote:gluhi gluhi.... ma koji crni vijenac bandaža....![]()
nije to vijenac bandaža, to je vanjski rub bandaža... nego gluhi, jel ti nosiš u đepu onu spravu za mjerenje nagiba bandaža? ako je odgovor da onda ćeš i odgovarati za bandaž, a pošto odgovor glasi NE, onda onaj ko je mjerio bandaž odgovara za njega.... tvoje je pogledat jel imaš vijenac i jesu li žute linije cijele ili se bandaž zakrenuo na kotaču...
nemam sliku bolje, nego sliku lošije rezolucije sa stranice prije...R. Vuckovic wrote:Da, to je vanjski rub vjenca bandaža, ili ti imaš fotografiju bolje rezolucije.
A što se tiče odgovornosti, istina da strojovođa nije odgovoran što je takvo vozilo još u prometu ali smatram da bi mogao biti odgovoran ako sam pokrene takvo vozilo i uputi se u promet sa njime. A mogao bi to, ne daj bože, osjetiti i na svojoj koži nakon prelaska preko neke skretnice.
Nije lijepo za vidjeti ,ali me zanima što je radio onaj koji ti je predao lokomotivu kod pregleda prije početka rada ,ili si je ti uzimao u depou ?Ante Brletic wrote:Glede OVV-a, evo situacija od jučer. Prilikom raspreme lokomotive 1142-010 i njenog pregleda nakon raspreme ustanovio sam nepravilnost u sistemu kočnica na B postolju. Naime, pregledavajući kočione umetke utvrdio sam da njih par nenaliježe na ovoj kotača u cijelosti. Prvo sam pomislio da je (neznam kako) lok otkočena, ali provjerom vidim da je zakočena. Tražio sam pregled od kontrolora, te smo lok dali na kanal, gdje sam ostao ZAPREPAŠTEN onim što sam vidio. Vozio sam 45807 (61103 smjena na peronu), i po dolasku u Šid kažu idem "reži" (strojno) za Vk. Pošto je u pitanju 1142-010 uglavnom sam kočio E-kočnicom, pa sad se pitam...što bi bilo da sam bio prinuđen kočiti zračnom i da sam morao brzo stati (recimo da uočim kamion ili sl na pruzi) !!![]()
![]()
![]()
E pa ovo više nije normalno, da niti neznamo kako se netko poigrava našim životima. Ovo je za svaku osudu, i želim ZNATI tko je taj NETKO tko je doveo u pitanje kako moj a tako i ŽIVOTE ostalih sudionika u prometu. Da sutra nebi izvještavao Andrija Jarak sa neke njive, treba nešto poduzeti...i to HITNO !:evil:
NAPOMINJEM...OVE SLIKE SU SA 100 % ZAKOČENOM LOKOMOTIVSKOM KOČNICOM !!