Sretno Vam u borbi za slusanjem radija na radnome mjestu i olaksavanje radnih uvjeta.

Dalibor Petrovic wrote:Budimo iskreni. Radio se na mađarima slušao kao i na makozama sve dok jedan naš kolega nije jednog dana u prigradskom prometu priredio "cajka-party" za sve putnike s maksimalnim tonom. I onda je netko bio u vlaku i izbio je - reli bi to tako - dernek. I sada ne sluša nitko.
Kristijane, nisam skužio, da li ti postavljaš pitanje je li zabranjeno slušati na upravljačnici i svoj radio? Ako si to pitao - odgfovor je jasan - samo slušaj! Ako te tko i pita što, ništ se ne uznemiravaj - nitko ti niti može niti smije išta zbog toga. Samo nemoj raditi "cajak-party"
Osjećam potrebu ispričati se jer sam ja prvi ovdje upotrijebio izraz "cajke". Nisam mislio nikoga povrijediti ili uvrijediti, niti imam išta protiv bilo kojeg vida glazbe pa tako i novokomponirane narodne. Mnogi moji prijatelji, kao i moji roditelji, vole taj vid glazbe, te sam i zbog toga, iako ja osobno nisam obožavatlj tih pjesama, protiv bilo kakvog sotoniziranje toga.milan664 wrote:Radilo se o cajkama ili dr. vrsti muzike, nije bitno, nemna potrebe putnike, PONAVLJAM PORED TOLIKE BUKE, kojoj su izloženi u dmg. 7121, za razliku od dr. vozila, još i sa time opterečivati, bolje rečeno mučiti sa bukom, a što se tiće cajki, pa da ti napišem, neko voli cajke, neko voli jazz, neko voli zabavne, šta imaš konkretno ti protiv narodne muzike, nemoj molim te stalno tvoj stav iznositi, briga što ti voliš, upravo je to razlog zašto ja ne puštam muziku, svako neka sluša što ga je volja, naravno u svojoj diskreciji.
Ostavi se blatnjanja cajki, tj. narodne muzike, i prije te , i poslije tebe , će se to slušati, koliko god to tebi ne odgovaralo.
Da zaključim ne treba uopće ugrađivati radio uređaj u garniture, općenito, jedan problem više, barem za nas koji vozimo.
Vidim da je kolega sve krivo shvatio i da ova tema ode u krivom smjeru. Nitko ovdje ne blati cajke i ne iznosi svoj stav prema bilo kakvoj vrsti muzike. To je osobna stvar tko što voli slušati. Ovdje je problem u tome što se zabranilomilan664 wrote:Radilo se o cajkama ili dr. vrsti muzike, nije bitno... ...a što se tiće cajki, pa da ti napišem, neko voli cajke, neko voli jazz, neko voli zabavne, šta imaš konkretno ti protiv narodne muzike, nemoj molim te stalno tvoj stav iznositi, briga što ti voliš, upravo je to razlog zašto ja ne puštam muziku, svako neka sluša što ga je volja, naravno u svojoj diskreciji.
Ostavi se blatnjanja cajki, tj. narodne muzike, i prije te , i poslije tebe , će se to slušati, koliko god to tebi ne odgovaralo.
Da zaključim ne treba uopće ugrađivati radio uređaj u garniture, općenito, jedan problem više, barem za nas koji vozimo.